A KUTYÁK KEDVENCEI!

Acana kutyatápok

A kedvencek kedvence: az Acana

Akár kezdő kutyatulajdonos vagy, akár gyakorlott gazdi hírében állsz, fontos, hogy a kedvenced számára ideális táplálás mellett dönts nap mint nap. Tudj meg többet az Acana kutyatápokról és jutalomfalatokról blogbejegyzésünkben, hogy mielőbb kiválaszthasd a megfelelőt gazdag kínálatunkból! 

Acana jutalomfalatok Acana prémium kutyatápok Acana száraz kutyatápok

Amit az Acanáról tudni érdemes

A ma már világszerte kapható, Kanadából eredeztethető Acana macska- és kutyatápok, jutalomfalatok egytől egyig prémium minőséget képviselnek – mind alapanyagban, mind ízben és kiszerelésben. Egyedi gyártási technológiával készülnek, és kizárólag természetes forrásból származó hozzávalókat tartalmaznak.  A húsban, fehérjében gazdag étrend kialakítása alkalmazásukkal a kutyák és macskák számára egyaránt kivitelezhető.  

A bárány ízesítésűtől a halason át a csirkésig!

Az Acana termékeinek legjavát kortól, fajtól és egyéb körülményektől függetlenül beépítheted házi kedvenced étrendjébe. Számtalan kiszerelés és íz közül választhatsz. Ha nem vagy biztos magadban, szelektálj a tápok között
kor - pl. kölyök - vagy testsúly – például nagytestű - alapján!

Miben más az Acana?

A legtöbb táppal ellentétben az Acana termékei akár 75%-ban friss, értékes, tartósítószer-mentes húst is tartalmazhatnak. A gyártók ugyanis kiemelt figyelmet szentelnek annak, hogy kizárólag szabad tartásban élő, adalékanyagokkal dúsított takarmányokat nem fogyasztó haszonállatok húsát hasznosítsák hozzávalóként.
Az előállítás során háromfajta hús és/vagy hal kerül felhasználásra – ezzel garantálva a sokoldalú étkezést.

Az Acana tápok és jutalomfalatok nem foglalnak magunkban gabonaszármazékokat, így annak az esélye, hogy a házi kedvenc zsírraktárra túl méretesre nő, vagy szervezete felett átveszi az uralmat a cukorbetegség, elég csekély. A benne rejlő gyümölcsök és zöldségek – amellett, hogy a lassan felszívódó szénhidrátok családjából kerülnek kiválasztásra -, a legérzékenyebb emésztőrendszerrel is összeférnek.

Miért érdemes kipróbálnod?

Ezek a tápok pontosan annyi vitamint, ásványi anyagot és nyomelemet juttatnak kutyák és macskák szervezetébe, amennyire azoknak a mindennapokban szükségük van. A bőr- és mozgásszervi problémák, légúti- és fülpanaszok, valamint az élősködők okozta megbetegedések alkalmazásukkal megelőzhetők, sőt esetenként el is kerülhetők!

Gyakori fogyasztás mellett a kutyák és macskák szőre bársonyosabb lehet, de legfőképp egészségesebb (kevésbé hullik vagy töredezik), fogaik megőrizhetik természetes fehérségüket és épségüket hosszú időn át. Csontszerkezetük és izomzatuk megerősödhet, valamint kedélyállapotuk is pozitív irányba változhat.

Legyen szó kis- vagy nagytestű kutyáról, fajtisztáról, szürkéről, foltosról, hímről vagy nőstényről, az étvágygerjesztő, prémium kutyatápoknak egyik sem tud ellenállni! Válaszd ki te is kedvenced kedvencét ínycsiklandó kínálatunkból és rendeld meg online, néhány egyszerű lépésben!

Néhány az általunk forgalmazott Acana prémium kutyatápok közül:

Tovább az összes Acana száraztáphoz >