A KUTYÁK KEDVENCEI!

JÁTÉKOK

Kutya játékok szuper minőségben

Labdák, plüssök, köteles, sípolós játékok és még sok egyéb holmi, amivel feldobhatod a kedvenceddel töltött időt. Olyan minőségi gyártók termékeit gyűjtöttük össze kutyaboltunkban, mint a Chuckit, a KONG vagy a Puller. Lepd meg kutyusodat egy új játékkal, válaszd kedvező házhozszállítási feltételeinket!

Az élet rövid, játsszatok sokat!

Kutya játékok – a boldog ebekért

Kijelenthetjük, hogy nincs olyan kutya a világon, aki ne szeretne játszani. Vagy így, vagy úgy, de kedvenceinknek is szükségük van a kikapcsolódásra, az önfeledt játékra társaikkal és a gazdival. Éppen ezért kínálunk a szabadidő eltöltéséhez többféle kutya játékot.

Kezdjük mindjárt az otthoni mókázással! Ha épp kevesebb időd jut négylábú barátodra, érdemes őt lefoglalnod egy plüssel vagy beltéri labdával, amit kedve szerint nyúzhat, esetleg egy Konggal, amit finom falatokkal tölthetsz meg neki. Ezeknél bútor- és berendezés kímélőbb használati tárgyak aligha léteznek! A közös kirándulásokra érdemes magatokkal vinni egy-egy sípolós vagy madzagos labdát, esetleg frizbit. Vízparti időzésekhez pedig például egy bumper is jó választás lehet.

Nézd meg te is valamennyi termékünket, és válassz a kutyádhoz illő játékokat készletünkből!