A KUTYÁK KEDVENCEI!

Rólunk

Néhány évvel ezelőtt még négy fiatal voltunk, akik azt várták, hogy jöjjön a hétvége és bulizhassanak hajnalig. Mára két család lettünk, akik azért várják a hétvégét, hogy minél több időt tölthessenek a szabadban. Hogy mitől váltunk családdá és természet imádóvá? Örökbefogadtunk négy csodálatos kutyát.
Az örökbefogadás után egyre többet jártunk kirándulni, kerestük a kutyás programokat, lehetőségeket. Elkezdtük felfedezni az országot, a nyaralásainkat is kutyával terveztük, kutyabarát helyekre. Teljesen megváltozott az életünk. Szép lassan átálltunk az aktív, kutyás életmódra. Olyan hobbikat, sportokat választottunk, amiket kedvenceinkkel együtt űzhetünk. Füge és Körte mára ügyes agilityssé vált, Mogyi lelkes canicrossos (kutyás terepfutás) lett, Nina pedig az Országos Kéktúrán és egyéb teljesítmény túrákon kalandozik.

Természetesen az elejétől fogva mindenből a legjobbat szerettük volna a kutyáknak, így a világ összes pénzét elköltöttük tápra, játékokra, nyakörvekre, fekhelyekre, kiegészítőkre. Kipróbáltunk rengeteg márkát, típust mind gyorsan fogyó eszköz volt nálunk: szétrágták, elszakadt, elázott, szétmállott…sőt közben az is kiderült, hogy a mi ebjeinknél a tápválasztás sem olyan egyszerű, az egyiknek a bőre, a másiknak a gyomra érzékeny. Egyre biztosabban tudtuk, hogy pontosan mikre van szükségünk.
Minőségi tápokat és olyan prémium termékeket kerestünk, amik tartósak, mosható anyagokból készülnek aktív kutyák és gazdáik számára. Rájöttünk, hogy nem is olyan egyszerű hozzájutni itthon ezekhez a termékekhez. Így kezdett el szép lassan kialakulni a kutyabolt gondolata. Álmodoztunk, terveztünk, majd belevágtunk.
Az onlinekutyabolt.hu-n olyan termékeket árulunk, amiket mi már teszteltünk, kipróbáltunk és nálunk beváltak. Persze vannak kutyák, akiknek kevésbé tartós termékek is bőven tökéletesek és vannak, akik számára semmi sem elpusztíthatatlan, de mondhatjuk, hogy a kutyáink az átlagot képviselik és azt gondoljuk, hogy ez egy jó kiindulópont.