A KUTYÁK KEDVENCEI!

Szűrés
Ár (Ft)
1 900 Ft - 11 930 Ft
Javasolt kutya mérete
Javasolt kutya életkor
Szín
Méret

PÓRÁZOK

Hagyományos és automata kutyapórázok

Találd meg kutya webshopunkban a hozzád és kedvencedhez legjobban illő pórázt! Többféle szín és méret, így a csivavától a bernáthegyiig bármilyen fajtájú ebhez rendelhetsz megfelelő darabot. A kedvező árak mellett gyors és olcsó szállítással is várunk, rendelj most!


57termék 124
57termék 124

Kutyapórázok számtalan kivitelben

Ahogyan mi, úgy a gyártók is nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy a kutyapórázok ne csak a négylábúak, de a gazdik igényeinek is teljes mértékben megfeleljenek. A többféle típus között te is rátalálhatsz kedvencedre.

Kínálatunkban megtalálhatók a legújabb generációs húzást és rángatást elnyelő modellek, illetve az egyszerűbb, hagyományos kutyapórázok is. A szalagos és zsinóros automata típusok leginkább a kistestű kutyáknak felelnek meg, de vannak nagyobb teherbírású, nagytestű kutyáknak valók is. Ezek a típusok igény szerint fixálhatók. Ha például összefutunk egy kutyakolóniával séta közben, ez a tulajdonság rögtön felértékelődik. Az aktív gazdiknak a futópórázokat ajánljuk, amiket egyszerűen a derékra lehet erősíteni. A masszív pántok egyik felet sem zavarják sportolás közben.

Tudj meg te is többet a felhozatalról webshopunkat böngészve, és válaszd termékeinket!