A KUTYÁK KEDVENCEI!

Információk

Elérhetőség
Név:
PopDogz Kft.
Cím:
Pest, 2030 Érd, Selmeci utca 61.
Telefon:
Áruház neve:
onlinekutyabolt.hu
Adószám:
25755422-2-13
EU adószám:
HU25755422
Cégjegyzék szám:
13-09-182990
Cégjegyzéket vezető bíróság:
Budapest Környéki Törvényszék Cégbírósága
Bankszámlaszám:
10700024-69950276-51100005
Kapcsolattartó neve:
Radosai-Tóth Mária
Kapcsolattartó telefonszáma:
+36-70/2006231
Kapcsolattartó e-mail címe:
A minimum rendelés összege:
Bruttó 500 Ft
Kapcsolatfelvétel
Kötelező!
Kötelező!
Kötelező!
Szállítás

Kedves Vásárló!

 

Több lehetőség közül is választhatsz, hogy az általad megrendelt termék eljusson hozzád. Kérheted házhozszállítva futárral, vagy a neked legközelebb eső csomagpontra is el tudjuk küldeni.

A szállítási költségekről lent olvashatsz bővebben. 

Érdi, diósdi, törökbálinti ingyenes házhozszállítás

Érdi, törökbálinti, diósdi, címre a kiszállítás ingyenes! Ezen településekre eső szállítási címeknél a rendszer automatikusan ezt a lehetőséget rögzíti. 
A kiszállítást nem futárszolgálat végzi, és előzetes telefonos egyeztetés után történik, hétköznapokon napközben.
Utánvétes fizetésre csak készpénzben van lehetőség. 

Átvétel FOXPOST automatán keresztül 

A Foxpost egy új, egyszerű csomagátvételi lehetőség, amely bevásárlóközpontokban érhető el. Ha vásárláskor a FOXPOST-tal kéred a csomagod, akkor sorban állás, futárra várakozás és plusz körök nélkül veheted át rendelésedet. Biztonságos, mivel megóvja csomagodat a külső hatásoktól. Az átvételre 3 munkanapig van lehetőség.
Foxpost-tal való rendelés esetén a kiszállítás akár 3-5 munkanapot is igénybe vehet. 

Válaszd a hozzád legközelebb eső automatát és vedd át csomagod gyorsan és egyszerűen.

 

   Megrendelés végösszege Kiszállítás költsége
  0 Ft - 14.999 Ft  950 Ft
  14.999 Ft felett  INGYENES!

Az utánvétes fizetés kezelési költsége: 300 Ft.

Házhozszállítás GLS futárszolgálattal

A GLS magas szintű csomagszállítást kínál az ország bármely részére. Az egyik legnagyobb futárszolgálat az európai piacon, megbízható átfutási idővel és rugalmas, egyéni megoldásokkal.                                                            

   Megrendelés végösszege          Kiszállítás költsége
  0 Ft - 15.999 Ft 1.490 Ft
  15.999 Ft-tól INGYENES!

A szállítási mód a fenti árakon és feltételek mellett csak Magyarországi szállítási cím esetén választható. Külföldi cím esetén magasabbak a szállítási költségek és a szállítási idő is megnövekedhet, ezzel kapcsolatban kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben és/vagy telefonon. 

Az utánvétes fizetés kezelési költsége: 300 Ft.


Átvétel GLS csomagponton, GLS csomagautomatából

Magyarországon több száz GLS csomagpont illetve egyre több csomagautomatam üzemel, melyek különböző profilú üzletekben, üzletek mellett találhatók.

A GLS csomagpontok többsége 10:00 és 20:00 óra között van nyitva, de sok közülük már korábban is az ügyfelek rendelkezésére áll. Az automaták nagy részénél nincs nyitvatartási idő, szabadon hozzáférhetők.

   Megrendelés végösszege Kiszállítás költsége
  0 Ft - 15.999 Ft  999 Ft
  15.999 Ft-tól INGYENES!

Az utánvétes fizetés kezelési költsége: 300 Ft.

Magyar Posta Logisztika futárszolgálat

Az MPL a Magyar Posta csomagszállítási szolgáltatása. A ország bármely szegletébe, gyorsan, kényelmesen, megfelelő áron, az egyedi igényeknek is megfelelve kínál futárszolgáltatást.

Kiszállítás költsége
3.200 Ft

Köszönjük, hogy nálunk vásárolsz!

 

 

 

 

 

 

Fizetés
Készpénz (érdi ,tárnoki, diósdi, törökbálinti ingyenes)
Érdi, tárnoki, diósdi, törökbálinti ingyenes kiszállítás mellé válaszható készpénzes fizetés számla ellenében.
Utánvét: fizetés az áru átvételekor
Az utánvét kezelési költsége 300,-Ft.

Ha házhozszállítást választottál, a GLS futárnál lehetőség van utólagos, készpénzes és bankkártyás fizetésre is (ennek a díja 300 Ft). A csomagod átvételekor a futárnak kell kifizetned a rendelésed ellenértékét. Utánvétes fizetés kiválasztására 40.000Ft rendelési értékig van lehetőség.

Ha Foxpost csomagautomatába kérted csomagod, akkor az automatáknál kizárólag bankkártyás fizetésre van lehetőséged.

Érdi ingyenes házhozszállítás esetén csak készpénzzel tudsz fizetni.
Online bankkártyás fizetés
Csak abban az esetben válaszd, ha a weboldalon, online szeretnél kártyával fizetni. Amennyiben a futárnál, vagy a csomagautomatánál használnád bankkártyádat, akkor azt az utánvét fizetési módnál tudod megtenni.

Ezen fizetési mód esetén a CIB Bank eCommerce rendszerébe irányítjuk át a vásárlót. Ott használhatja bankkártyáját a számla kiegyenlítésére. A bankkártya adatokat minden esetben a bank oldalán kell megadnia, így azok semmilyen körülmények között nem jutnak el a kereskedőhöz.
Elfogadott bankkártyák: Visa (egyes Electron kártyák is), MasterCard, Internet Kártyák.
Fizetés banki előre utalással
Lehetőséged van banki átutalásra, ha nem szeretnél utánvéttel vagy bankkártyával fizetni.

A rendelésed végösszegét a csomag kiszállítása, illetve személyes átvétel esetén az átvétel előtt, előre kell átutalni a PopDogz Kft. bankszámlájára. Kérjük, hogy az utalás KÖZLEMÉNY rovatába írd bele a nevedet és/vagy a rendelés azonosítóját! Amint megérkezik hozzánk a csomagod ellenértéke, e-mail-ben értesítünk, hogy mikor megy a futár, illetve mikortól tudod átvenni a csomagot.

Külön előlegbekérőt nem küldünk. Az utaláshoz szükséges adatok (rendelés száma-végösszege, számlaszámunk) megtalálhatók a weboldalunk alján az információk/fizetés menüpont alatt, illetve az automata visszaigazoló emailben is feltüntetésre kerülnek.
Amennyiben az összeg nem érkezik meg a számlánkra a rendeléstől számított 72 órán belül, a megendelés automatikusan törlésre kerül.

Utalási információk:

PopDogz Kft.

CIB Bank Zrt.

számlaszám: 10700024-69950276-51100005
Kedvezmény

 Hűségpontok

 

 A hűségpont rendszer lényege, hogy minden megvásárolt termék után hűségpontokat írunk jóvá minden regisztrált vásárlónknak. Már a regisztrációért és a hírlevélre való feliratkozásért is jár hűségpont (100-100 pont/Ft).
A kiszállítást követően jóváírt hűségpontokat folyamatosan lehet gyűjteni és későbbi vásárlásoknál fel lehet használni.

 

A felhasználás során 1 hűségpont 1 Ft-ot jelent!

 

Minden termék oldalán az ára alatt láthatod, hogy azon termék megvásárlása esetén mennyi hűségpontot kapsz. A rendelések feladásánál pedig a végösszeg alatt fogod látni, hogy az adott termékek megrendelésével összesen mennyi hűségpont jár.

Hűségpontjaid aktuális egyenlegét bármikor meg tudod nézni, ellenőrizni tudod. Ezt, a sikeres belépés után,a profil menüpontban a kedvezmények fül alatt teheted meg.

Az előző megrendeléseidből származó hűségpontokat a rendelésed feladása során, a folyamat végén válthatod be. Miután kiválasztottad a fizetési módot, az ellenőrzés oldalon található egy hűsépontok felhasználására vonatkozó rész. Itt csak be kell pipálnod, hogy fel akarod használni a pontjaidat az aktuális vásárláshoz és így a végösszeg automatikusan csökken a jelzett összeggel.

 

 

A hűségpontok készpénzre nem válthatóak!

 

 

További tudnivalók a hűségpontokkal kapcsolatban:

1. Minden interneten leadott megrendelés után jár a feltüntetett mennyíségű hűségpont.

2. Az egy rendeléshez tartozó hűségpontok akkor lesznek jóváírva, ha a termék(ek) át lett(ek) véve és a végösszeg kiegyenlítésre került. 

3. Minden megszerzett hűségpont a jóváírástól számított 3 hónapig érvényes, ezután automatikusan törlésre kerül. Több vásárlásból összegyűjtött hűségpontoknál törlés esetén természetesen nem a teljes hűségpont egyenlegedről van szó, hanem mindig csak azokról a pontokról, amelyeket 3 hónapja írtunk jóvá.

4. Egy megrendeléshez hűségpontot csak a megrendelés végösszegének maximum 20%-os értékében lehet felhasználni és a végösszeg szállítási költség nélküli értékéből vonódik le (szállítási költségre nem lehet felhasználni). A többi megmaradt hűségpontot későbbi rendeléseidnél tudod majd beváltani.