Kategóriák
  Hírlevél
  Facebook

  Fogyasztó Barát

  Fogyasztó barát információk a kutya webshopról

  Fizetési megoldás
  Tanúsítvány
  SSL Certificate
  Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

  ZEE.DOG

  Főkategória >ZEE.DOG

  A ZEE.DOG azzal az egyetlen hatalmas céllal jött létre, hogy összekösse a kutyákat és az embereket. Különleges, kifejező termékeket terveznek és alkotnak, olyanokat amik a kutya és a gazdi életét is menőbbé teszik. 

  Neked és kutyádnak tervezve.

   
  Az egész egy kicsi, koszos stúdióban kezdődött Los Angelesben. Az alapítók örökbefogadtak két menhelyi kutyust, Zeca-t és Lico-t, majd kiegészítőket kezdtek készíteni nekik (és persze saját maguknak). Mindezt azért tették, mert mint kutyatulajdonosok nem találtak olyan termékeket amikkel azonosulni tudtak volna. Ha neked is van kutyád, biztos ismered azt az érzést, hogy amikor besétálsz egy kutya felszereléseket áruló boltba, a polcok tele vannak sablonos és ugyanolyan cuccokkal. Élettelen és simán csak unalmas cuccokkal. Valóban ez lenne a szomorú valóság a kutyafelszereléseket gyártó iparban? Mint kiderült, van egy nagyon egyszerű magyarázat. Az iparágban akkoriban ugyanazok a nagy és évtizedek óta működő vállalatok domináltak. Arra törekedtek, hogy minden újdonságot és fejlesztést kiszorítsanak. Eladták termékeiket a nagykereskedőknek, a nagykereskedők pedig a boltoknak, a boltok pedig a kutyatartóknak. A közvetlen kapcsolat hiánya a márka és a végfelhasználó között mindig is az alapértelmezett metódus volt az értékesítésben.

   

  Közösséget teremteni

  A kutyás kiegészítők jó ideig nem az önkifejezésről szóltak, nem volt szempont, hogy valahogy beleilljenek az életstílusodba, hogy azonosulni tudj velük és szeresd a termékeket.

  A Zeedog tervezőinek az a célja, hogy trendi, színes, vidám és hasznos, jól használható termékeket alkossanak, amelyek közül bárki megtalálhatja a neki tetszőt.

  Létrejötte óta egy világméretű kutyás közösséggé vált, akik szeretik az alternatív és különleges megoldásokat és persze imádják a kutyájukat. Isten hozott a családban:)

  Webáruház készítés