A KUTYÁK KEDVENCEI!

ZEE.DOG

A kutyás cuccok korábban szinte mind ugyanúgy néztek ki és az alapján választottunk, hogy melyik a legkevésbé ronda. Valamiért a póráz, a nyakörv, a hám nem voltak az önkifejezés eszközei, pedig a mindennapjaink részei, mint az óránk, a cipőnk vagy a farmerünk. Miért pont a négylábú társunk, a legjobb barátunk megjelenése az, ahol nincsenek lehetőségeink?

Aztán jött a Zee.Dog. És a Zee.Dog egészen máshogy gondolkozik!

Követi, sőt, diktálja az aktuális divattrendeket és olyan kutyás dolgokat készít, amiket mindannyian magunkénak érzünk. Vidám mintáival életérzést közvetít, kifejezi és népszerűsíti azt a csodát, ami összeköti az embereket a kutyákkal.

Kutyásnak lenni jó! A Zee.Dog mára már nem csak egy menő márka, hanem egy országhatárokon átívelő kutyás közösség. Nem számít, hogy hány éves vagy, honnan jöttél, miben hiszel, szegény vagy-e, vagy gazdag... a kutyák sem foglalkoznak ilyesmivel, mi sem. Ha szereted a kutyákat, máris egy család vagyunk, közénk tartozol!

A Zee.Dog a nyakörvek, pórázok és hámok mellett kutyajátékokat is tervez és a kedvenc kutyaágyunkat is ez a számunkra nagyon kedves csapat gyártja.

 

Az egész egy kicsi, koszos stúdióban kezdődött Los Angelesben. Az alapítók örökbefogadtak két menhelyi kutyust, Zeca-t és Lico-t, majd kiegészítőket kezdtek készíteni nekik (és persze saját maguknak). Mindezt azért tették, mert mint kutyatulajdonosok nem találtak olyan termékeket amikkel azonosulni tudtak volna. Ha neked is van kutyád, biztos ismered azt az érzést, hogy amikor besétálsz egy kutya felszereléseket áruló boltba, a polcok tele vannak sablonos és ugyanolyan cuccokkal. Valóban ez lenne a szomorú valóság a kutyafelszereléseket gyártó iparban? Mint kiderült, volt egy nagyon egyszerű magyarázat. Az iparágban akkoriban ugyanazok a nagy és évtizedek óta működő vállalatok domináltak. Arra törekedtek, hogy minden újdonságot és fejlesztést kiszorítsanak. Eladták termékeiket a nagykereskedőknek, a nagykereskedők pedig a boltoknak, a boltok pedig a kutyatartóknak.

A kutyás kiegészítők jó ideig nem az önkifejezésről szóltak, nem volt szempont, hogy valahogy beleilljenek az életstílusodba, hogy azonosulni tudj velük és szeresd a termékeket. A Zeedog tervezőinek az a célja, hogy trendi, színes, vidám és hasznos, jól használható termékeket alkossanak, amelyek közül bárki megtalálhatja a neki tetszőt. Létrejötte óta egy világméretű kutyás közösséggé vált, akik szeretik az alternatív és különleges megoldásokat és persze imádják a kutyájukat. Isten hozott a családban!:)