A KUTYÁK KEDVENCEI!

Szűrés
Ár (Ft)
7 700 Ft - 51 990 Ft
Kiszerelés (Kg)
2 - 17
Javasolt kutya mérete
Javasolt kutya életkor
Speciális igény
Szállítási költség

ACANA

Acana kutyatápok természetes alapanyagokból

A kanadai Acana tápszergyártó cég minőségi, ellenőrzött és friss összetevőkből készíti termékeit, így azok garantáltan gazdagok fehérjében és zsírokban. Kínálatunkban a kis-, közepes és nagytestű kutyáknak is rendelhetsz eledelt az életkoruknak megfelelően. Válaszd az Acana tápokat, rendelj webáruházunkból remek feltételekkel!


17termék 117

Acana - kutyusod új kedvence

A prémium kutya- és macskatápokat gyártó Acana több mint harminc éve hódít a négylábúak körében. A siker titka igen egyszerű: a gyártó kizárólag friss alapanyagokkal dolgozik, figyelembe véve a különböző fajták eltérő biológiai igényeit. Így aztán bármilyen blökit is tartasz otthon, az Acana tápok között biztosan rábukkansz majd arra, amit kedvenced jóízűen fogyaszt nap mint nap.

Ahány eb, annyi féle ízlés és táplálási kritérium. Az Acana termékcsalád eledelei között idős kutyáknak éppúgy rendelhetsz finomságot, mint kölyköknek vagy örökmozgóknak. Egy dolog azonban közös: minden termékünk 100%-ig természetes és teljes mértékben mentes a szintetikus anyagoktól. A magas vitamin- és ásványianyag-tartalom pedig hozzájárul az egészség megőrzéséhez.

Az Onlinekutyaboltban remek áron juthatsz Acana száraztápokhoz, melyeket az ország teljes területére kiszállítunk neked, illetve kutyusodnak. Rendelj még ma!