A KUTYÁK KEDVENCEI!

Platinum prémium kutyatáp

Hagyományos szárazeledelek vs. Platinum


A kutyások örök dilemmája: melyik táp a legjobb? Testsúly, életkor vagy fajta szerint válasszak? Szerintünk inkább a jutalomfalatok összetétele és előállítási módja lényeges. Mondjuk is, hogy miért érdemes ezekre odafigyelni.  

Régi, régi módszerek

A klasszikus tápokban rejlő fehérjék legnagyobb részét gabona (és annak melléktermékei) és húsliszt teszi ki. Az ezek elegyéből keletkezett, vízzel dúsított keverékekből egy sajtoló segítségével krokett alakú tápszemeket formálnak, amiket keményítővel vonnak be. A szárítási eljárás végére a falatok nedvességtartalma hozzávetőlegesen 8%-ra redukálódik. Az eredmény pedig: lassú felszívódás a gyomorban, melyet esetenként puffadás és nehéz érzet is kísérhet.

Platinum szaftos száraztápok

A Platinum más!

A többivel szemben a Platinum tápoknak jóval magasabb a nedvességtartalmuk. 18%, méghozzá víz hozzáadása nélkül. Feltehetően ezért is nevezik őket a legtöbben „szaftos száraztápoknak”.

A titok: a gyártás során 95°C-on párolt, 70% tiszta húst alkalmaznak a rizs, kukorica, és/vagy krumpli adalékok mellett. Kiegészítésként (szigorúan szobahőmérsékleten) hidegen préselt olajokkal, gyógynövényekkel is dúsítják a termékeket, majd lassan, gondosan szárítják ki azokat – garantálva ezzel a kellő mennyiségű vitamin és ásványi anyag meglétét a tápszemekben.

Lezárásképpen, a masszából gusztusos falatkákat formáznak, melyeket azonnal légmentes gyűjtőkbe zárnak, kiküszöbölve ezzel az atkák megjelenését és túlburjánzását a tápszemekben.

A Platinum termékek felszívódása ideális ütemben történik, rövid ideig tartózkodnak csak a tápcsatornában (a gyomorcsavarodás esélye így csekély). Nem tartalmaznak vágóhídról származó ételmaradékokat, mégis kellő energiát biztosítanak a mindennapokban. A lustálkodással töltött idő lecsökkenhet, a játékos tevékenységekre, hosszú sétákra szánt ezzel szemben megnőhet.

Platinum száraz kutyatápok
A te négylábúd is élhet aktív, és harmonikus életet – a többit bízd nyugodtan a Platinum ínycsiklandó falatkáira! Válassz gazdag kínálatunkból, és add le a kutyatáp rendelést kényelmesen webáruházunkban!

A webshopunkban elérhető PLATINUM termékek közül néhány: