Hírlevél
  Fogyasztó Barát

  Fogyasztó barát információk a kutya webshopról

  Fizetési megoldás
  Tanúsítvány
  SSL Certificate
  Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
  Kutyajó ötletek, életmód
  2017.12.22 16:30

  Négy év

  Eltelt négy év azóta, hogy Fügét örökbe fogadtuk…
  Napra pontosan négy év, hiszen 2013. december 22-én mentünk el érte a NOÉ Állatotthonba, és azóta családunk része.

  Sosem fogom elfelejteni az első találkozásunkat, ami még 2013. december 14-én, a NOÉ-ban tartott Állatok Karácsonyán történt.

        
  Fotók: Hegyesi Andrea

  Füge ekkor 5-6 hónapos lehetett, vékonyka kis testével, görbe hátával, és kocka fejével azonnal belopta magát a szívünkbe. Ezt a törékeny kutyust egyébként Olaszliszkán, a patak partján találták, ahonnan egy sárospataki menhelyre, majd onnan egy önkéntesen, Andin (Ő volt Füge ideiglenes gazdija 1,5 - 2 hónapig) keresztül Budapestre a NOÉ-hoz került.

     

  Az első találkozás után nem sokat gondolkoztunk az örökbefogadáson, hamar eldöntöttük, szeretnénk hazahozni Fügét. Az ezt követő egy hét nagyon hosszúnak tűnt, alig bírtunk magunkkal; izgalommal vártuk, hogy Fügi végre velünk lehessen.
  Készültünk, vettünk neki fekhelyet, pórázt, nyakörvet, egy csomó játékot, kaját. Tudatosan megterveztük, mi-hogy lesz, mit szabad majd neki és mit nem, ki mikor viszi sétálni stb. Aztán persze a gyakorlatban minden máshogy alakult. Így utólag visszanézve szinte észrevétlenül, az egész életünk átalakult. De ennyi idő távlatából biztosan mondhatom, hogy minden változás jó volt - még akkor is, ha elsőre nem tűnt annak - és hamarosan igazi kutyások lettünk. Korán keltünk, rengeteget sétáltunk, kirándultunk, új kutyás barátokat szereztünk, kutyaiskolában töltöttük a hétvégéinket. Sokat foglalkoztunk vele, gyakoroltunk, tanítottuk. És a mi kis pálcika lábú, görbe hátú, kockafejű "játékpitbull"-unk minden nappal egyre inkább ragaszkodott hozzánk. Bár az elején nem volt felhőtlen a viszonyunk, egyre jobban megszerettük egymást és szépen összecsiszolódtunk. Ma már egy-egy mozdulatból, vagy félszavakból is megért minket.

      

  Minden elfogultság nélkül mondhatom, hogy Füge mára egyike a világ legszebb, legcukibb és legokosabb kutyáinak (legalábbis számunkra biztosan).


  Igazi "nagybetűs" TÁRS lett, akit bárhova el lehet vinni, aki szuperül agilityzik, akivel jókat lehet játszani, kirándulni, futni, strandolni, aludni, vagy a kanapéról TV-zni.   
  Fotó:Walking Dog

  Rengeteg örömöt és szeretet kapunk tőle, szebbé teszi minden napunkat (most már Mogyival együtt). 

  Remélem, hogy még nagyon-nagyon-nagyon sok időt tölthetünk együtt!

  *Marcsi*

   

  Webáruház készítés