A KUTYÁK KEDVENCEI!

Kutyajó ötletek, életmód

Labdamánia - a megunhatatlan pattogó golyó

2021.01.24 19:10
Labdamánia - a megunhatatlan pattogó golyó

Vannak olyan termékek, amelyek világszerte a kutyák kedvenceivé váltak, nem véletlenül. A kutyajátékok kiválasztásánál fő szempont a minőségi, tartós alapanyag és a praktikum. Ehhez jön még a Chuckit játékok vagány külseje és az extra tulajdonságaik.

Na de melyik mit tud? Melyiket válasszuk a kutyánknak? Ebben a cikkben négy kedvenc Chuckit labdánkat mutatjuk be nektek!

Chuckit Max Glow

Ősztől tavaszig az abszolút sláger! Fluoreszkál a sötétben, ennek köszönhetően nem kell megijednünk a naplementétől, nyugodtan játszhatunk még egy kicsit. Napfénnyel és lámpafénnyel tölthető, fokozatosan enyhül a fénye, de ilyenkor elővehetjük a telefonunkat és újratölthetjük, ha még maradnánk. A zseblámpa funkció gyorsan tölt.:) A Chuckit Max Glow könnyen tisztítható, a kutyák pedig imádják rágcsálni, puhább gumiból készült. 

Chuckit Max Glow S 
Chuckit Max Glow M
Chuckit Max Glow L
Chuckit Max Glow XL

 

Chuckit Erratic

Haladóknak! Reflexlabdának is hívják, nem szabályos kör alakja miatt össze-vissza pattan, a megszokottól eltérő irányokba, így extrán megdolgoztatja a kutyák agyát. Könnyen tisztítható, természetes gumiból készült.

Chuckit Erratic S
Chuckit Erratic M
Chuckit Erratic L

Chuckit Breathe Right

Azoknak a kutyáknak ideális, akik nem szívesen eresztik a labdájukat. Kialakításának köszönhetően átjárja a levegő, így játék közben is könnyebb lélegezni. Puha, de nagyon tartós gumiból készült, fennmarad a vizen. Narancssárga színének köszönhetően könnyen észrevehető a vízben és a fűben is.

Chuckit Breathe Right S 
Chuckit Breathe Right M
Chuckit Breathe Right L  
Chuckit Breathe Right XL 

 

Chuckit Strato 

Szuperpattogós labda energiabombáknak. Kisebb futtatókba nem biztos, hogy ajánljuk, de egy nagy réten tökéletes választás. :) Könnyen tisztítható, puha gumiból készült. Kettes pakkban kapható, kék és narancssárga színekben.

Chuckit Strato S
Chuckit Strato M