Hírlevél
  Fogyasztó Barát

  Fogyasztó barát információk a kutya webshopról

  Fizetési megoldás
  Tanúsítvány
  SSL Certificate
  Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
  Kutyajó ötletek, életmód
  2021.01.24 19:10

  Labdamánia - a megunhatatlan pattogó golyó

  Vannak olyan termékek, amelyek világszerte a kutyák kedvenceivé váltak, nem véletlenül. A kutyajátékok kiválasztásánál fő szempont a minőségi, tartós alapanyag és a praktikum. Ehhez jön még a Chuckit játékok vagány külseje és az extra tulajdonságaik.

  Na de melyik mit tud? Melyiket válasszuk a kutyánknak? Ebben a cikkben négy kedvenc Chuckit labdánkat mutatjuk be nektek!

  Chuckit Max Glow

  Ősztől tavaszig az abszolút sláger! Fluoreszkál a sötétben, ennek köszönhetően nem kell megijednünk a naplementétől, nyugodtan játszhatunk még egy kicsit. Napfénnyel és lámpafénnyel tölthető, fokozatosan enyhül a fénye, de ilyenkor elővehetjük a telefonunkat és újratölthetjük, ha még maradnánk. A zseblámpa funkció gyorsan tölt.:) A Chuckit Max Glow könnyen tisztítható, a kutyák pedig imádják rágcsálni, puhább gumiból készült. 

  Chuckit Max Glow S 
  Chuckit Max Glow M
  Chuckit Max Glow L
  Chuckit Max Glow XL

   

  Chuckit Erratic

  Haladóknak! Reflexlabdának is hívják, nem szabályos kör alakja miatt össze-vissza pattan, a megszokottól eltérő irányokba, így extrán megdolgoztatja a kutyák agyát. Könnyen tisztítható, természetes gumiból készült.

  Chuckit Erratic S
  Chuckit Erratic M
  Chuckit Erratic L

  Chuckit Breathe Right

  Azoknak a kutyáknak ideális, akik nem szívesen eresztik a labdájukat. Kialakításának köszönhetően átjárja a levegő, így játék közben is könnyebb lélegezni. Puha, de nagyon tartós gumiból készült, fennmarad a vizen. Narancssárga színének köszönhetően könnyen észrevehető a vízben és a fűben is.

  Chuckit Breathe Right S 
  Chuckit Breathe Right M
  Chuckit Breathe Right L  
  Chuckit Breathe Right XL 

   

  Chuckit Strato 

  Szuperpattogós labda energiabombáknak. Kisebb futtatókba nem biztos, hogy ajánljuk, de egy nagy réten tökéletes választás. :) Könnyen tisztítható, puha gumiból készült. Kettes pakkban kapható, kék és narancssárga színekben.

  Chuckit Strato S
  Chuckit Strato M

   

  Webáruház készítés