A KUTYÁK KEDVENCEI!

Koko Kávéfa Bot (24 cm)
Koko Kávéfa Bot (24 cm)
5 785 Ft

Koko Kávéfa Bot (24 cm)

Koko Kávéfa Bot (24 cm)
Koko Kávéfa Bot (24 cm)

Ezeket a kiváló minőségű rágócsontokat ruandai favágók kézzel készítették a kávébab növény ágaiból. Amikor egy növény már nem hoz kávébabot, az ágakat rágócsontok készítésére használják a kutyák számára.
Minden csont más, és egy fafaragó csak 8-10 rágócsontot készít naponta! A csontok szépen kidolgozottak és természetes méhviasszal vannak bevonva. Extra tartós és 100%-ban természetes! A KOKO-t az a cél vezérli, hogy segítsen enyhíteni a kávégazdálkodók szegénységét, és fenntartható módon foglalkoztatást biztosítson a fafaragóknak. A KOKO rágócsontok előnyei: - Biztonságos, nem törik szét - Hipoallergén, allergiás kutyák számára is alkalmas - Egészséges - 100%-ban természetes termék - Szilárd és tartós - Koffein- és kalóriamentes, mesterséges adalékanyagok nélkül Támogatja a fogak természetes tisztítását. A rágás során felszabaduló rostok serkentően hatnak a belekre. Ráadásul a rágás során endorfinok szabadulnak fel az agyban, ami elégedett és elégedett érzést kelt.

 

Javasolt kutya mérete
Nagytestű
Szállítási Idő
max. 1 munkanap
5 785 Ft
A vásárlás után járó pontok: 58 Ft
Részletek

A KOKO rágcsák előnyei:

- Biztonságos, nem törik szét

- Hipoallergén, allergiás kutyák számára is alkalmas

- Egészséges

- 100%-ban természetes termék

- Szilárd és tartós

- Koffein- és kalóriamentes

- Mesterséges adalékanyagok nélkül támogatja a fogak természetes tisztítását.

- A rágás során felszabaduló rostok serkentően hatnak a belekre. Ráadásul a rágás során endorfinok szabadulnak fel az agyban, ami elégedett és elégedett érzést kelt.

Méret: 24 cm.

Származási hely: Ruanda

Adatok
Javasolt kutya életkor
Kölyök, Felnőtt, Idős
Méret
24 cm
Cikkszám
KOKO024
Vélemények
Legyél Te az első, aki véleményt ír! :)
Hasonló termékek