- A rovarok kiváló minőségű, könnyen emészthető, hipoallergén fehérje forrást jelentenek, aminosavak és alapvető fontosságú zsírsavak forrása.
- A gyömbérgyökér gyulladáscsökkentő és antibakteriális hatású, támogatja a megfelelő emésztést és megteremti az egészséges immunrenszer alapjait.
Összetevők: szárított rovarok (26 %), sütőtök (20 %), vörös lencse (15 %), növényi eredetű folyékony keményítő (14 %), hidrolizált lazac fehérje (10 %), hidrolizált lazac lé (5 %), hidrolizált kollagén (4 %), sörélesztő (2 %), szárított gyömbér (1 %), lazacolaj (1 %), fulvosav (0,5 %), polifenol és flavonidok (0,2 %), yucca schidigera (0,2 % ), manna-oligoszacharidok (0,2 %), ásványi anyagok, frukto-oligoszacahridok (0,1 %), cukordinnye kivonat (0,01 %), Lactobacillus acidophilus HA - 122 inaktivált (15x109 sejt/kg)
Analitikai összetevők: nyers fehérje 27 %, nyers zsír 6 %, nedvesség 17 %, hamu 3,5 %, rost 1 %, kalcium 0,9 %, foszfor 0,6 %, nátrium 0,4 %, Omega-3: 0,2 %, Omega-6: 0,4 %
Adalékanyagok: C-vitamin (3a312) 300 mg. Az EU által jóváhagyott tartósítószereket tartalmaz: citromsav (E 330), DL-almasav (E 296)
Energiatartalom: 3 320 kcal/kg