Kategóriák
  Hírlevél
  Fogyasztó Barát

  Fogyasztó barát információk a kutya webshopról

  Fizetési megoldás
  Tanúsítvány
  SSL Certificate
  Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
  Termék részletek


  FORESTO Élősködők Elleni Nyakörv (70 cm)

  FORESTO-eloskodok-Elleni-Nyakorv-70-cm
  • FORESTO-eloskodok-Elleni-Nyakorv-70-cm
  Főkategória >ÉLŐSKÖDŐK ELLEN
  8 300 Ft
  A vásárlás után járó pontok: 85 Ft
  Szállítási Idő:
  max. 3 munkanap
  Méret:

  A Foresto repellens, újgenerációs nyakörv kullancsok és bolhák ellen, akár 8 hónap védelmet biztosítva.

  8 kg feletti kutyáknak.

  • 70 cm-es nyakörv (8 kg felett) - Foresto 4,50 g + 2,03 g nyakörv kutyáknak > 8 kg A.U.V.

   Hatóanyagok, segédanyagok: Szagtalan, vízálló szürke nyekörv (70 cm) 4,5 g imidakloprid és 2,03 g flumetrin hatóanyaggal. Titán-dioxid (E171), vasoxid (fekete) (E172), dibutil-adipát, propilénglikol-dikaprilokaprát, szójaolaj (epoxidált), sztearinsav, PVC.

   Bolhásság megelőzésére, kezelésére 7-8 hónapon keresztül. A bolhák elleni hatékonyság a nyakörv felhelyezése után azonnal megkezdődik. Megakadályozza az állat közvetlen környezetében a bolhalárvák fejlődését 8 hónapig. A Foresto használható a bolhacsípés okozta allergiás bőrgyulladás kezelése során.

   Hosszantartó, 8 hónapos, ölőhatással (Ixodes ricinus, Rhipicephalus turanicus) és repellens (táplálkozás ellenes) aktivitással rendelkezik kullancsfertőzés (Ixodes ricinus) esetén. Hatékony a lárva- vagy nimfaállapotú, illetve kifejlett kullancsok ellen.

   Nem alkalmazható 10 hetesnél fiatalabb macska- és 7 hetesnél fiatalabb kölyökkutyákon.
   Nem alkalmazható a hatóanyaggal vagy bármely segédanyaggal szembeni túlézékenység esetén.

   Esetenként a nyakörv felhelyezését követő első napokban enyhe viszketés/bőrpír léphet fel azoknál az állatoknál, amelyek nincsenek nyakörv viseléséhez szokva. Ügyeljünk rá, hogy a nyakörv ne legyen túl szoros.
   A nyakörv viselésének helyén enyhe szőrhullás és brreakció előfordulhat, de ez általában 1-2 hét alatt a nyakörv eltávolítása nélkül elmúlik. Egyedi esetekben a nyakörv átmeneti levételére lehet szükség, amíg a tünetek megszűnnek.

   Bőrön való alkalmazásra! Egy állat nyaka köré egy nyakörv helyezendő! Kizárólag külső alkalmazásra!

   Csak közvetlenül a felhasználás előtt vegyük ki a nyakörvet a védőcsomagolásból. Tekerjük ki a nyakörvet, és ellenőrizzük, hogy nem maradt-e műanyag összekötő elem a nyakörv belsejében. Lazán heéyezzük fel az állat nyaka köré a nyakörvet (jó felhelyezésnél a nyak bőre és a nyakörv közé két ujjunk becsúsztatható). A nyakörv végét dugjuk át a bújtatón és vágjuk le a 2 cm-nél hosszab túllógó részt!

   A nyakörvet a 8 hónapos védelmi időszak alatt folyamatosan kell hordani, és utána el kell távolítani. A felhelyezett nyakörvet időközönként célszerű ellenőrízni, és ha szükséges, utána kell állítani, különös tekintettel a gyorsan növekvő kölykökre.

    

    

    

  • Méret
   70 cm
   Brand
   Bayer
   Javasolt életkor
   Minden életkor
   Javasolt méret
   Közepes testű, Nagytestű
   Cikkszám
   BAYER17
  Webáruház készítés