A KUTYÁK KEDVENCEI!

FORESTO-eloskodok-Elleni-Nyakorv-
FORESTO Élősködők Elleni Nyakörv
7 490 Ft

FORESTO Élősködők Elleni Nyakörv

FORESTO-eloskodok-Elleni-Nyakorv-
FORESTO-eloskodok-Elleni-Nyakorv-

A Foresto az egyetlen repellens, újgenerációs nyakörv kullancsok és bolhák ellen, akár 8 hónap védelmet biztosítva.

8 kg alatti kutyáknak, macskáknak.

Szállítási Idő
max. 3 munkanap
7 490 Ft
A vásárlás után járó pontok: 70 Ft
Részletek

A nyakörvet a bolha- illetve kullancsszezon előtt érdemes felhelyezni.
Hatóanyagok, segédanyagok: Szagtalan, vízálló szürke nyakörv (38 cm) 1,25 g imidakloprid és 0,56 g flumetrin hatóanyaggal. Titán-dioxid (E171), vasoxid (fekete) (E172), dibutil-adipát, propilénglikol-dikaprilokaprát, szójaolaj (epoxidált), sztearinsav, PVC.

 

Bolhásság megelőzésére, kezelésére 7-8 hónapon keresztül. A bolhák elleni hatékonyság a nyakörv felhelyezése után azonnal megkezdődik. Megakadályozza az állat közvetlen környezetében a bolhalárvák fejlődését 8 hónapig. A Foresto használható a bolhacsípés okozta allergiás bőrgyulladás kezelése során.

Hosszantartó, 8 hónapos, ölőhatással (Ixodes ricinus, Rhipicephalus turanicus) és repellens (táplálkozás ellenes) aktivitással rendelkezik kullancsfertőzés (Ixodes ricinus) esetén. Hatékony a lárva- vagy nimfaállapotú, illetve kifejlett kullancsok ellen.

Nem alkalmazható 10 hetesnél fiatalabb macska- és 7 hetesnél fiatalabb kölyökkutyákon.
Nem alkalmazható a hatóanyaggal vagy bármely segédanyaggal szembeni túlézékenység esetén.

Esetenként a nyakörv felhelyezését követő első napokban enyhe viszketés/bőrpír léphet fel azoknál az állatoknál, amelyek nincsenek nyakörv viseléséhez szokva. Ügyeljünk rá, hogy a nyakörv ne legyen túl szoros.
A nyakörv viselésének helyén enyhe szőrhullás és brreakció előfordulhat, de ez általában 1-2 hét alatt a nyakörv eltávolítása nélkül elmúlik. Egyedi esetekben a nyakörv átmeneti levételére lehet szükség, amíg a tünetek megszűnnek.

 

Bőrön való alkalmazásra! Egy állat nyaka köré egy nyakörv helyezendő! Kizárólag külső alkalmazásra!

Csak közvetlenül a felhasználás előtt vegyük ki a nyakörvet a védőcsomagolásból. Tekerjük ki a nyakörvet, és ellenőrizzük, hogy nem maradt-e műanyag összekötő elem a nyakörv belsejében. Lazán heéyezzük fel az állat nyaka köré a nyakörvet (jó felhelyezésnél a nyak bőre és a nyakörv közé két ujjunk becsúsztatható). A nyakörv végét dugjuk át a bújtatón és vágjuk le a 2 cm-nél hosszab túllógó részt!

A nyakörvet a 8 hónapos védelmi időszak alatt folyamatosan kell hordani, és utána el kell távolítani. A felhelyezett nyakörvet időközönként célszerű ellenőrízni, és ha szükséges, utána kell állítani, különös tekintettel a gyorsan növekvő kölykökre.

 

 

 

Adatok
Méret
38 cm
Brand
Bayer
Javasolt életkor
Minden életkor
Javasolt méret
Kistestű
Cikkszám
BAYER16
Vélemények
Legyél Te az első, aki véleményt ír! :)
Hasonló termékek