Hírlevél
  Fogyasztó Barát

  Fogyasztó barát információk a kutya webshopról

  Fizetési megoldás
  Tanúsítvány
  SSL Certificate
  Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

  Josera prémium kutyatápok

  Josera, a fenntartható kutyatáp

  Szerencsére ma már nagyon sok jó minőségű kutyaeledel kapható, és a gondos, felelősségteljes gazdik számos szempont alapján választhatják ki kedvenceik optimális tápját. Ám létezik egy olyan aspektus is, amit egyre többen tartanak fontosnak, és évről évre nagyobb szerepet játszik a mindennapi döntéseinkben – ez pedig a fenntarthatóság.

  A Josera kutyatáp finom! Josera száraztáp Etesd a kutyád Josera száraztáppal!

  A fenntarthatóság eszméje a Josera filozófiája

  A fenntarthatóság mára alapigénnyé vált. Persze bőven van még hova fejlődni, de tény, hogy egyre több ember számára fontos a környezet megóvása, és ez az igény olyan hétköznapi tevékenységekben is tetten érhető, mint egy szimpla bevásárlás. Egy magára valamit is adó cég ezt nem hagyhatja figyelmen kívül.

  A közepes méretű családi vállalkozásnak számító Josera több mint hetven éve van jelen a takarmánygyártás piacán. Sikerének titka négy szóban foglalható össze: fenntarthatóság, innováció, felelősség, biztonság. A cég forráshatékony termeléssel és környezetbarát szállítmányozással csökkenti ökológiai lábnyomát. A gyártás során kizárólag fenntartható energiából származó zöld energiát használ, és a termékek csomagolása is környezetbarát vagy száz százalékig újrahasznosított.

  A Josera márkanév garancia a minőségre

  Ez a figyelmesség a Josera által gyártott tápok minőségén is megmutatkozik. Saját laboratóriumából és belső minőségbiztosítási rendszeréből adódóan termékei minden szempontból megfelelnek az élelmiszer-biztonságot garantáló HACCP-koncepciónak. A prémium minőség kulcsa az első osztályú, természetes alapanyagok használata. Kerülik a génmódosított hozzávalókat, akárcsak a búzát, a szóját, a mesterséges színezékeket, ízfokozókat és tartósítószereket.

  A Josera száraztápról elmondható, hogy emberi fogyasztásra alkalmas húsból készül. Az ellenőrzés is általános része a termék-előállítási folyamatnak: nemcsak a felhasználás előtt vizsgálnak be minden egyes hozzávalót, hanem a kész termékek is átesnek a minőségellenőrzésen, hogy kedvenceink első osztályú eleséghez jussanak.

  Mely kutyák számára ajánlott a Josera fogyasztása?

  Mivel a német cég a legapróbb részletekre ügyelve, precízen tervezte meg termékpalettáját, bármilyen paraméterekkel is rendelkezzen négylábú barátunk, biztos, hogy találunk olyan Josera-csemegét, amely megfelel az életkorának, méretének és aktivitási szintjének. Ennek eleget téve a táp készülhet baromfiból, lazacból, bárányból, kacsából vagy ezek adott arányú, gondosan kiszámított keverékéből, és mindig optimális mértékben tartalmaz fehérjét, vitaminokat, nyomelemeket, zsírsavakat és egyéb tápanyagokat. Ráadásul a Josera prémium kutyatáp amellett, hogy kiegyensúlyozott étrendet biztosít, a fogkőképződés esélyeit is csökkenti, és csillogóvá varázsolja a szőrt.

  Ha pedig a tökéletes táplálásnak köszönhetően az egészségtől kicsattanó kutyánk nem fér a bőrébe, és láthatóan tele van energiával, adjunk rá egy jó minőségű, kényelmes kutyahámot, fogjuk a pórázt, és irány a legközelebbi futtató, ahol lemozoghatja magát a barátaival. Tegyük ezt meg minden nap, hogy hosszú, boldog éveket tölthessünk együtt hűséges társunkkal!

   

  Ízelítő Josera prémium kutyatápjaink közül:

  Tovább az összes Josera száraztáphoz >

  Webáruház készítés