Hírlevél
  Facebook

  Fogyasztó Barát

  Fogyasztó barát információk a kutya webshopról

  Fizetési megoldás
  Tanúsítvány
  SSL Certificate
  Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

  Happy Dog prémium kutyatápok

  A boldog kutya titka – Happy Dog száraztáp

  Minden gazdi szeretné, hogy a kedvence boldog legyen, és a felelősségteljes ebtulajdonosok bizony minden tőlük telhetőt meg is tesznek ennek érdekében. A felhőtlen kutyalét egyik alappillére a jó minőségű táplálék, ráadásul négylábú családtagjainkról (is) elmondható, hogy a szívükhöz a gyomrukon keresztül vezet az út, így egy minőségi alapanyagokból készült, ízletes eledellel két legyet ütünk egy csapásra: óvjuk az egészségüket, és elnyerjük a szeretetüket.

  Happy Dog Happy Dog prémium kutyatápok Boldog a kutya, ha Happy Dog száraztáppal eteted

  Hűséges barátaink jóllétének előfeltételei

  Persze a képlet nem ennyire egyszerű. Ahhoz, hogy a kutyánk igazán boldog legyen, számos egyéb feltételnek is teljesülnie kell, lehetőleg szimultán: fontos a sok, közös játék, a fajta igényeihez mért sétáltatás, a más kutyákkal való szocializáció, a megfelelő tartási körülmények, és még sorolhatnánk, mi minden szükséges a kutyalét teljességéhez, de kétségbevonhatatlan tény, hogy az optimális eleség is az elengedhetetlen feltételek közé tartozik. Akárcsak az ember esetében, a kutyáknál is igaz, hogy ha egészség van, minden van, és egészség tekintetében nagyon sok múlik a táplálkozás minőségén.

  Miért ideális választás a Happy Dog száraztáp?

  Szögezzük le rögtön az elején: kevés kivételtől eltekintve a családi ebéd maradéka – legyen bármennyire finom emberi mércével mérve ­– nem biztosítja kedvencünk számára a szükséges tápanyagokat, vitaminokat, nyomelemeket, sőt, számos esetben egészségügyi kockázatot jelent a kutyára nézve, hiszen többek között a hüvelyesek, a hagymafélék és a tejtermékek komoly veszélyforrásnak, esetenként egyenesen méregnek tekinthetők. Arról sem szabad megfeledkeznünk, hogy a kutya ragadozó állat, vagyis alapvetően húsevő.

  Megoldás lehet kedvencünk táplálását illetően, hogy alapos tájékozódást és utánajárást követően mi magunk állítjuk össze az étrendjét. Tudnunk kell azonban, hogy ha ezt a megoldást választjuk, azzal ingoványos talajra lépünk, ezért csakis akkor vágjunk bele, ha következetesen tartjuk magunkat a körültekintően kidolgozott tervhez.

  A fentiekből szinte egyenesen következik a legtöbb állatvédő szervezet álláspontja: négylábú barátaink etetésének az a legjobb módja, ha kiegyensúlyozott és teljes értékű száraz tápot adunk nekik, amilyen a webáruházunkban is forgalmazott Happy Dog termékcsalád.

  Happy Dog tápot minden kutyának!

  Nem számít, hogy kedvencünk rakoncátlan kölyök, kiegyensúlyozott felnőtt vagy visszafogott aggastyán, a Happy Dog termékcsaláddal minden négylábú tökéletes, az életkorának megfelelő táplálékhoz juthat. Ugyanez vonatkozik a termetre is, sőt az egyes termékek összeállításakor még az allergiával vagy táplálék-intoleranciával küzdő ebekre is gondoltak. Legyen a kutyánk habzsoló vagy válogatós, biztos, hogy a baromfi, bárány, marha, hal vagy akár strucc alapú tápok elnyerik a tetszését. A Happy Dog szárazeledel további nagy előnye, hogy pontosan tudható, miből készül, illetve milyen arányban tartalmaz húst, zöldséget, és egyéb tápanyagokat. Az sem elhanyagolható szempont, hogy a ropogtatás során ledörzsölődik a fogakról a fogkőképződésért felelős lepedék, és persze a praktikum is sokat nyom a latban: a bogyók viszonylag tisztán szervírozhatók, és adott esetben egyszerűen visszacsomagolhatók.

  Egy szó mint száz, egy olyan jó minőségű száraztáppal, amilyen a Happy Dog, nem lőhetünk mellé. Kutyánk egészséges és energikus lesz, ami a csillogó szőr mellett önfeledt vidámságban, mozgékonyságban és játékosságban nyilvánul meg. És ha így áll a dolog, mindenképp érdemes körülnézni a strapabíró kutya játékok között is, hogy tartani tudjuk a lépést erőtől duzzadó négylábú kedvenceinkkel.

  Ízelítő Happy Dog prémium kutyatápjaink közül:

  Tovább az összes Happy Dog száraztáphoz >

  Webáruház készítés