Hírlevél
  Facebook

  Fogyasztó Barát

  Fogyasztó barát információk a kutya webshopról

  Fizetési megoldás
  Tanúsítvány
  SSL Certificate
  Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

  Eukanuba prémium kutyatápok

  Kedvenced igényeire szabva

  Az amerikai Eukanuba - ejtsd: jukanúba - egyszerű alapfilozófiából indul ki termékei összeállításakor: a kutyák alapvetően ragadozók, ezért táplálásukhoz minőségi, friss húsban gazdag eledelekre van szükség. Közel 50 éves töretlen sikerük a gazdik és a négylábúak körében azt mutatja, hogy bizony jó úton járnak. De mitől is olyan különlegesek ezek az eledelek?

  Eukanuba száraztápok kölyöknek is Eukanuba prémium kutyatápok Eukanuba kutyatápok

  Belevaló hozzávalók

  Manapság már alapelvárás, hogy az állateledelek is minőségi, emberi fogyasztásra is alkalmas húsból készüljenek. A Eukanuba száraztápok elkészítésekor azonban nem érik be ennyivel: független tesztekkel ellenőriztetik termékeiket, olyan alapossággal, mintha csak a családi asztalra kerülne az étel.

  Hiszen tudják, hogy a legtöbbünk számára a kutya olyan, mint egy gyerek, vagy jó barát. Legalább ilyen fontos, hogy az Amerikából, Európából és Új-Zélandról származó húst egészen a származási helyükig visszakövetik, így garantáltan megbízható, környezettudatos és állatbarát farmokról szerzik be a hozzávalókat.

  Az Eukanubát kutyamániások készítik

  Sajnálatos módon sok olyan gyártó van a piacon, akik mind a kutyákra, mind a gazdikra csak megfejhető pénzeszsákként gondolnak. A Eukanubánál egészen más a hozzáállás! Elkötelezett kutyásként és gyakorló ebtartóként pontosan tudják, mire van szüksége az ember legjobb barátjának az egészséges életmódhoz, vitalitással teli mindennapokhoz.

  Mindez - ötvözve a korszerű tudományos módszerekkel - lehetővé teszi számukra, hogy bármilyen korú és fajtájú blökinek ideális eledellel szolgálhassanak. Sőt, prémium kutyatápjaik között speciális étrendhez, különleges igényekhez is találsz megfelelő kutyatápot.

  Egészség tetőtől talpig

  Minden gazdinak az a legfontosabb, hogy szeme fénye kicsattanó egészségnek örvendjen. Bár ebcsont beforr, egy minőségi táppal sokat tehetünk azért, hogy a családi kedvenc hírből se ismerje az állatorvosi rendelőt.  A vitaminokban, ásványi anyagokban és nyomelemekben gazdag Eukanuba tápok nagymértékben hozzájárulnak az egészséges szőrzethez, feszes izomzathoz, zavartalan emésztéshez és kiegyensúlyozott kedélyállapothoz.

  Kutatások bizonyítják, hogy a Eukanubával táplált kutyák várható élettartama is hosszabb, mint hagyományos koszton élő társaiké. A kísérletben az amerikai márkát fogyasztó labradorok átlagosan 16 évnél is többet éltek, holott ennek a fajtának 12 év a jellemző élettartama. Mindehhez természetesen megfelelő gondoskodás is szükséges egy szerető gazditól!

  Találd meg a számotokra legjobb Eukanuba tápot!

  Kölyökkutyád van, vagy éppen egy idősebb öreg harcos? Speciális állatorvosi tápra van szüksége, vagy csak az energiát biztosítanád neki az önfeledt szaladgáláshoz? A Eukanuba tápok között fajta, életkor és etetési igény szerint is válogathatsz, így biztosan a legjobb falat kerül a tálba. A jóízű falatozás garantált az olyan különleges ízesítéseknek köszönhetően, mint például az atlanti-óceáni lazac és a bárány.

  Ne érd be Te sem kevesebbel, válaszd a Eukanuba minőségi száraztápjait, a csillogó kutyatekintet, a hálás farokcsóválás igazolni fogja, hogy jól döntöttél!

  Néhány az általunk forgalmazott Acana prémium kutyatápok közül:

  Tovább az összes Eukanuba száraztáphoz >

  Webáruház készítés